TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

duminică, 13 septembrie 2009

De ce toti baietii ma vad doar ca o amica? ...

24 de comentarii:

Doppelgänger spunea...

Yeah....shit like that does tend to happen. :-? Have no worries though. :D Keep your spirits high, you never know where the bunny might hop from next. ;)

Alla spunea...

~pen'k'sunt tampiti :]]~
si nu stiu ce pierd...!!!!
~probabil uneori si tu le dai impresia k nu vrei sa fi cu ei dekt o super buna amica... :]...modul in care vb..le asc toate problemele/esecurile in love/cand vb despre fosta/ ~~
............
dar oricum tot tampiti raman...
:]]

© Jojiqa spunea...

Pentru ca nici nu stiu ce vor ei :|
Sau pentru ca au niste gusturi uneori..de te apuca durerile de cap..Intelegi tu la ce ma refer.
Vor fete ''complicate'',dar care n-au nimic in comun cu cele obisnuite,asa ca noi,ca mine sau ca tine..Vor fete care nu stiu sa simta,doar genul asta de pitipoance.

P.S.:Si eu ma intreb asta uneori.Si..de ce baietii privesc doar ''pipitele''?

Sorin J. spunea...

OFF : Ma uit la voi si zambesc. Suntem tampiti? Nu stim ce vrem? Ca apoi sa vrem pitipoance? OMFG :))

ON : Poate ca daca le'ai da un semn, poate si'ar da seama. Baietii vor sa cucereasca. Si daca le omori orice speranta prin ceea ce spui/faci, atunci te vor vedea ca o amica. Simplu, nu?
Hmmm, nu cred. Cred ca tot tampiti ramanem. :)
O zi buna.

Adi spunea...

... poate ar trebui sa actionezi si tu si sa nu mai consideri ca baietii trebuie sa faca mereu primul pas. Uneori, atunci cand sau daca vrei ceva anume, e mai bine sa intinzi mana sa-l iei, decat sa astepti sa vina la tine, altfel, heh, s-ar putea sa nu te observe, pur si simplu.

Sau, incearca sa te faci mai mult observata, insa tine minte ca ce-i prea mult strica mereu.

Razvan. spunea...

poate pentru ca impui din start o anumita limita, fara sa-ti dai seama. se mai intampla. :)

Doppelgänger spunea...

Well, adevarul este ca te vad ca o amica fiindca:

a) Dupa cum spunea si Adi si NiRoS, da, asa e, daca e s-o spun mai metaforic: boys like The Hunt. E simplu. Probabil ca de aceea nu te plac mai mult, in sensul de love interest. Pe de alta parte e posibil sa nu te vada decat ca o amica pur si simplu fiindca nu te plac mai mult in celalalt sens. Poate ca suna cam brutal, dar nu e si oricum in majoritatea cazurilor asta-i cazul. Nu cred ca exista persoana din aceasta intreaga discutie pe care sa o fi placut-o orice alta persoana de sex opus. Pentru ca o persoana sa fie atrasa de alta persoana la modul de love interest trebuie indepliniti mai multi factori, factori care difera de la unul la altul. Fiecare baiat are un set standard de atribute pe care vrea sa le aiba prietena lui, si fetele fac la fel (nu-i place de baiatul X fiindca e prea scund, chiar daca in rest e foarte ok, etc, etc, etc.), deci faza cu "tot tampiti raman" si "au niste gusturi uneori....de te apuca durerile de cap" se aplica ambelor sexe. ;) Let's be honest. Absolut nici unul dintre voi nu ar fi atras de orice persoana de sex opus peste care ar da. Ati incepe sa categorisiti, sa aranjati, sa evaluati, etc, etc, etc, si ati alege numai pe cel care vi s-ar parea ca e "potrivit".


si

b) Probabil fiindca ii cunosti de foarte mult timp si acum te vad ca pe o sora. Si eu am o prietena de acest fel, si sincer o consider ca pe o sora si consider ca ar fi foarte aiurea sa fiu intr-o relatie cu ea. Yes, guys actually think like that.

Cam asta e.

Keep that chin up. Take care. ;)

Ninsori Oglindite spunea...

Toate la timpul lor!

Ioana Radu spunea...

Hei, there is a problem.
Eu vreau sa fiu prietena cu toti, mai rau e cand ei vor mai mult. Si nu, NU sunt o pitipoanca si nici una dintre acelea fara suflet, cum spunea "Jojiqa" mai sus. Ma comport normal.
Problema la mine este ca nu prea ma mai pot increde in tipi normali, nu-i mai pot vedea ca amici din cauza ca stiu ca exista sansa ca ei sa se ataseze de mine in alt mod decat vreau eu, iar gandul asta ma sperie. Sa pierd un prieten nu e cel mai frumos lucru. Poate asa gandesc si baietii in legatura cu tine. Daca le esti prietena de la inceput le este greu ca pe parcurs sa te vada ca fiind mai mult decat prietena. Evident, unii din ei nu ezita sa isi imagineze cum arata amica lor goala, asta deja nu mai e un secret. Dar multi chiar nu vor sa dea cu piciorul unor prietenii frumoase. Sincer, nici eu nu as da cu piciorul unei prietenii frumoase. Prefer sa rup relatia de tot si sa las situatia in stand-by pana ce se domolesc lucrurile, apoi revenim la aceeasi prietenie.
Mai nou, pentru ca pun foarte mult accent pe prietenie, am si un amic gay. Tipul e de nota 10. Am numai ganduri bune la dresa lui. Si stau impacata ca nu se va da nicicand la mine.

Alexandra spunea...

cunosc problema asta foarte bine:)
unii au impresia pur si simplu ca nu te incadrezi in "standardele" lor. si altii au niste gusturi.....sa zicem destul de proaste.

Lola. spunea...

de acord cu alla la faza "pen'k'sunt tampiti"
@ jojica...pentru ca alea AU ceea ce'i intereseaza pe baietzi.adica..cur si tzatze din belshug.sau nu neaparat pentru ca au[ca si unele dintre noi,astealalte,avem],si pentru ca LE EXPUN in toata splendoarea lor.si au la ce sa'si beleasca baietii ochii.de aia le prefera pe alea...
pentru ca baietii niciodata n'o sa stie sa priveasca altceva inafara de cur si tzatze.nici decum sufletul...

Lola. spunea...

da niros.tot tampiti ramaneti. :)) pentru ca tocmai am scris mai sus niste argumente care cred ca's suficiente ca sa va demonstreze prostia.contrazi'ma daca gresesc.

da adi.dar intreb,de ce sa nu observe?pentru ca's prea ocupatzi sa beleasca ochii dupa pitzipoance.sau zi'mi acuma ca dintre una cu tzatzele pe'afara si cu ruj si fusta pana'n cur,si una "plata",simpla,simpatica si alea alea,ar alege'o pe'a2a. /:) sa fim seriosi. 8-|
[nu stiu cum arata elena,dadeam doar un exemplu.sa nu se inteleaga gresit.]

si eu am trecut prin faza de care zice terra.cu pierdutul prietenilor...si chiar nu'i placut :-s

Lola. spunea...

eh...acuma daca stam sa ne gandim,sunt avantaje si dezavantaje in orice,fiecare are dreptate intr'o anumita masura[mai mult sau mai putzin...],dar...asta este.nu avem ce face.ce sa zic :-?? succes in cautarea baiatului... >:D<

Di spunea...

eu cred ca arat ok... si mai cred ca aceasta "mica" problema a mea tine mai mult de felul meu de a fi... poate fac eu ceva gresit, fara sa imi dau seama, ca pur si simplu asa sunt eu. Dar sunt baieti care pot sa ma vada mai mult decat o simpla amica,dar cei care ma intereseaza pe mine nu... M-am confruntat cu o situatie din asta acum 2 ani si acum cateva zile, asa care sa ma afecteze mai mult... Ca daca stau mai bine sa ma gandesc, toti baietii din jurul meu ma vad doar ca o simpla amica sau colega si atat. :| devine frustrant :|

Adi spunea...

... dintre o tipa bitch-like (care-si expune toate ,,comorile" in vazul tuturor) si o fata simpla si nu foarte atragatoare, as alege-o pe cea simpla. Nu ma dau in vant dupa instincte si dorintele inflacarate de a ,,domina" o tipa. Prefer o fata care sa fie in stare sa-ti fie, nu doar iubita, ci si cea mai buna prietena. E tampit ca toata faza asta e depasita, si expirata si nu mai are nimeni chef de asa ceva, tot vor sa puna mana.

... dar nu ma cuplez cu o fata inainte s-o cunosc bine, adica foarte bine... nu doresc aventuri, de-aceea imi acord timp inainte de a-i marturisi cuiva ca o plac.

Poate ai astfel de baieti prin jur, sau... poate dai de inteles ca-ti vor creste coarne si colti daca se apropie cineva de tine. Sau cine stie...

E un subiect interesant, totusi...

Iulia I. spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulia I. spunea...

Baietii nu sunt tampiti :)
Acum, nu trebuie sa generalizam pentru ca avem tendinta sa jignim pe nedrept.
Poate baietii pe care ii cunosti vor asta, dar ceilalti?!
Cum spunea o prietena " Sufletele pereche umblă în lume, sufletele surori de asemenea." Ar trebui sa-ti extinzi cercul de cunostiinte.Sa-ti largesti orizonturile, dar nu face din "cautarea unui iubit" un scop.Lasa totul sa vina de la sine.Cand te astepti mai putin se va intampla ceea ce iti doresti.
Timpul nu e pierdut !!!
[Ok... parca as fi Dr.Love din rubrica Love&Sex din Bravo Girl =))]

George Colang spunea...

cred ca intrebarea corecta este: de ce cred eu ca ei nu vreau nimic de la mine? simplu...Tu vrei sa fie asa. orice fata care doreste ceva, obtine, categoric:)

The Procrastinator spunea...

In liceu si eu aveam acceasi problema. Eu toti baietii ma priveau doar ca pe o amica. Din facultate, imi doresc cu ardoare doar un amic foarte bun si n-am parte de el pentru ca ei vor mai mult decat amicitie. Nu pot spune spune ca m-am schimbat atat de mult. Doar mi-am lasat parul sa creasca, in rest, basically the same. Ma imbrac la fel de comod si cuminte ca in liceu. Barely wear any make-up. Si nici nu le dau eu de inteles sau ce s-a mai zis pe acolo. E o schimbare pe care nu mi-o pot explica. Insa nici n-am prea stat s-o analizez. Hmm:-?. Good topic.

The Procrastinator spunea...

@Terra. Chiar zilele trecute ii spuneam unei prietene ca vreau si eu un amic gay:D.

The Procrastinator spunea...

P.S. Si mi s-a intamplat sa am parte de ce am vrut (doar amicitie) tocmai din partea singurului tip pe care eu il placeam mai mult si nu-mi doream sa-mi fie doar amic:)).

N-am :) spunea...

esti the puppy girl, deci nu dai satisfactie.

Refuza, fa mistouri, lasa-te rugata, starneste atentia prin mai mult mister in ceea ce faci si zici, nu acorda atentie vizibila, fa sa pari ca n-ai nevoie de ei.

Adrian Mladin spunea...

aici erai suparata de nu ai mai vrut sa scri :))

fi hotarata si fa ceea ce vrei!!! arata indirect ca vrei, nu arata ca esti mai "slaba de inima" be strong!!! be you!! :D

Anonim spunea...

Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David