TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

duminică, 6 septembrie 2009

no title


... ca sa imi justific cuvantul...nehotarare..... nu stiu.. Sunt foarte nehotarata, iau greu o decizie.... prefer sa n-o iau eu... sa decida altii in locul meu. Stiu ca sunt lasa, dar poate nu sunt pregatita sa fiu asa responsabila... sa imi asum deciziile. Inca nu am fost nevoita sa iau o decizie prea majora sau hotaratoare, dar intr-un an o sa fiu pusa in aceasta situatie de catre bac... si de alegerea facultatii cele mai potrivite. Mi se pare atat de greu... Dar mai e pana atunci.Poate o sa ma mai schimb un pic... Desi cred ca mi se mai potrivesc niste cuvinte.... gen slaba, fara vointa... naiva.. Nu stiu cum mi se intampla de fiecare data cand imi propun cate ceva mai important pentru mine, nu reusesc sa duc la capat... Cateva zile e bine. dar dupa mi se taie firu`. Renunt. Cred ca sunt prea comoda. Asta e adevarul.



Ma incearca mai nou un sentiment de tristete, de singuratate... Parca pana acum ma prefaceam mai usor ca e bine, ca sunt ok asa singura cum sunt. Dar nu e. Doar ma amageam .... De fapt sunt mai singura ca niciodata. Vine majoratul meu intr-o saptamana. Tata s-ar putea nici sa nu fie acasa. Nu sunt eu genul cu familia, sau cu rudele.. nu sunt prea familista... dar cred ... ca ar fi foarte naspa sa nu fie acolo langa mine... Nici nu-mi pot imagina. Sper sa ajunga acasa mai repede si sa fie acolo. Dar asta e alt subiect....


Mi-e si frica sa continui scriind despre singuratatea mea... parca devine prea vizibila dintr-odata. Vreau sa pastrez lucrurile asa. .. sa le maschez cumva iar... Sa fie ca inainte, Nu stiu. E usor sa iesi, sa zambesti , sa te distrezi. Dar dupa toate astea, ce ramane? Nimic? E prea dureros. Mi-e dor sa iubesc. Am si uitat ce inseamna sa iubesti pe cineva, sa simti fluturi in stomac cand il vezi ... Sa simti ca vrei sa dai totul pentru acea persoana... orice. Am uitat cum e sa mergi cu cineva de mana prin parc... cum e sa te bucuri de adierea vantului alaturi de cineva.... Pana acum m-am bucurat singura. Ce bucurie !.. Halal bucurie. Cuvantul "iubire" si tot ce implica.... sunt asa departe de mine. Nici nu le mai intrezaresc. Am incercat,dar tot timpul am esuat. Sunt clipe cand imi zic ca am alte lucruri de care sa fiu multumita, sa le apreciez, sa ma bucur de ele... si ma mint in acele clipe ca nu conteaza ca sunt singura.... Dar e doar o minciuna. Si din pacate asa o sa ramana. O minciuna dar de care o sa stiu numai eu. Pentru ceilalti va fi adevar. Si poate mintindu-ma singura de atatea ori,o sa ajunga adevar si pentru mine.



PS: Mi se pare penibil tot postul....ma simt patetica ca am scris despre asta. Poate nu trebuia. Dar o melodie si mai multe discutii m-au facut sa imi deschid ochii un pic... O sa ii inchid la loc cu ivirea zorilor de maine. Si va fi totul ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. ca si cand nu as simti nimic din ce am scris mai sus. E o saptamana grea... am de dat testarea pentru examenul de la scoala de soferi... mai e si majoratul meu... o gramada de pregatiri :) Nici pantofi nu mi-am luat !

PS 2: Ce as fuma acum o tigara. Dar pachetul e gol. Ramane pe maine.






Pink - I Don't Believe You


23 de comentarii:

Ciocolatika spunea...

Singuratate . Greu de vorbit despre ea . Sincer nu stiu care e solutia . Sa incerci totusi sa te simti bine asa, sa te resemnezi, sa cazi intr-o liniste cum o numesc eu....si sa cauti sa iti hranesti sufletul din alta parte. Nu il lasa asa ca la un moment dat s-ar putea sa cedeze .

Ciocolatika spunea...

Trist . Urat ce am zis .
Ce sfat as putea sa dau oare cand trec exact prin aceeasi situatie .

Ciocolatika spunea...

Dar , sa nu ne pierdem optimismul . Azi e doar o faza . Maine va fi mult mai bine !

A...si o sa iti gasesti pantofi !

Te imbratisez !

Unknown spunea...

nu poti fugi de responsabilitati toata viata.
si cu atat mai putin nu poti inchide ochii spunand 'maine toate astea or sa treaca!' fara sa le infrunti. pentru ca de acum trebuie sa iei viata in propriile-ti maini.
e ceva de genul 'eu nu vreau sa ma maturizez.'

am vorbit ca o bunicuta trecuta prin greutatile vietii. :))

Roxana spunea...

Nu trebuie sa te simti penibil pentru faptul ca spui ce simti, iti spun din proprie experienta ca e foarte benefic sa vorbesti, sa-ti deschizi sufletul atunci cand crezi ca nu mai poti.Lasa-i si pe ceilalti sa te ajute sa-ti duci povara !

AndreeEA spunea...

Am trecut peste faza cu bac`ul, am ales si facultatea ... acum vreo 2 ani. Ce ot eu sa`ti zic tie, este sa te gandesti bine la ceea ce vrei sa faci si foarte important sa iei TU hotarararea asta, si sa faci ceea ce iti place tie, si nu ALTORA. :)

Mult succes in continuare.

Lola. spunea...

exact asa's si eu.mi'e foarte greu sa iau decizii.de la a cumpara o haina pana la alege un viitor loc in care voi merge sau o facultate sau o meserie.mi'e foarte greu.sau frica.nu stiu..tot timpu' cand am de luat o decizie,ma gandesc ca s'ar putea sa regret mai tarziu daca fac asa si nu fac altfel.si numa' nu ma pot hotari.urasc situatiile in care am de ales.in care trebuie sa iau o decizie.mai ales daca este una importanta,de care va depinde viitorul meu.
nu e bine ca renuntzi asa usor.eu cand vreau ceva neaparat,nu ma las pana nu obtin.daca renuntz la ceva,inseamna ca nu tineam neaparat sa fac acel ceva.
mie imi place sa fiu singura.cat despre tristetze...nu stiu.ma intzeleg cam bine cu ea.in ultima vreme nu se dezlipeste de mine.am devenit...prietene...
peste o sapt ai majoratul???ce frumos 8-> sper sa vina tatal tau pana atunci...
mai bine nu iubesti.ca pana la urma sfarsesti suferind.ca'ntotdeauna.asa'i filmu'.asa ca eu prefer sa stau deoparte.
"Omul cel mai putearnic din lumea intreaga este cel care-i cel mai singur." [Henry David Thoreau]
cunosc foarte bine senzatia aia.chiar prea bine.cand scri ceva,scri gandurile sau sentimentele tale,dar tzi se par pur si simplu penibile.nu'tzi vine sa crezi ca'tzi apartzin.daca tzi le'ar spune altcineva,probabil ai incepe sa razi.nu stiu de ce se intampla chestiile astea.e foarte aiurea.doar este vorba despre sentimente noastre.de ce ni se par penibile?? :| niciodata n'am intzeles asta.si n'o sa intzeleg niciodata probabil...
e bine ca ai scris.te descarci.si eu nu cred ca e penibil.e chiar foarte frumos postul asta.ii bine sa spui ce'ai pe suflet.eu nu ma pot exprima.degeaba ma pui sa'ti povestesc ce am sa ce simt,ca nu pot.in schimb,in scris...mai reusesc cat de cat...
spor in cautarea pantofilor :))
fumezi??? :(

Lola. spunea...

sunt foarte de acord,cel mai de acord cu andreea :)) orice'ai face,fa acel ceva pentru ca asa ai ales tu.asa ai hotarat tu.nu asculta de nimeni,nu face ce'tzi spune lumea,nu asculta sfaturile altora.ca de vorbit ii usor,da' de facut ii mult mai greu.ia tu deciziile,pentru ca mai tarziu,indiferent ca vor fi cele bune sau nu,vei fi multzumita ca le'ai luat tu si n'ai ascultat de altzii.

Andreea spunea...

Daca te ajuta cu ceva faptul ca si eu sunt la fel,atunci da!Si eu sunt la fel.Nu iti poti imagina cate de greu imi este sa iau o decize corecta introcandu-ma si analizand toata problema spunandu-mi in gand "Daca nu e bine ce fac,poate ar trebui sa aleg X sau poate totusi Y e mult mai bine.".Eram intr-un moment in viata cand am lasat ca cei din jurul meu sa decida pentru mine.Dar crezi ca mi-a fost bine?Tie iti e bine cand cineva iti spun,fa asta,asculta asta ca ti se potriveste,nu fi prietena cu X,nu ai vazut cum arata?Si pana la urma am renuntat la tot.Am inceput sa fac asa cum vreau eu,pana si in momentu de fata fac ce vreau dar totusi uneori ma preseaza ideea ca tot ce fac nu este bine si corect pentru altii.Imi e frica sa imi privesc viitorul pentru ca habar n-am daca voi fi in stare sa tin pasul cu totul,o sa ajung intr-un moment cand va trebui sa iau o decizie grea,si atunci ce pot face???Nu-ti fie teama.Alege ce vrei,ce iti place pentru ca apoi daca alege altcineva si va alege gresit iti va parea rau ca a ales altu/alta si nu tu.Bafta!
P.S.: Daca am vreo greseala gramaticala te rog sa ma scuzi,m-am grabit putin.

Anonim spunea...

salutari...

InaX spunea...

Multumesc frumos de feature.

Ninsori Oglindite spunea...

Mult succes... incredere si speranta... Mereu sunt in viata obstacole de genul, sau zile proaste important e sa gasim in noi speranta, forta....lumina!

Si eu sunt o fire foarte nehotarata si am des dificultati din acesta cauza...dar trebuie sa ne hranim din clipele frumoase pentru a ne incuraja...la trairea altor clipe poate si mai frumoase.

La multi multi ani fericiti inca de pe acum cu ocazia majoratului tau!

Unknown spunea...

It's interesting site and I followed you, greeting from Indonesia

Unknown spunea...

1. Nimic nu e penibil. Postul asta te-a ajutat sa te descarci si in acelasi timp ti-a adus foarte multe sfaturi bune.
2. Bacul e usor...crede-ma. Asa eram si eu, singur, la majorat tot singur, prin parc..tot singur. Mi se parea atat de greu totul: scoala, prietenii(si astia lipseau)..nimeni nu era langa mine. Eram..SINGUR! Insa...intr-o zi..l-am descoperit...pe DUmnezeu!!! El m-a ajutat sa ies din stare si sa constientizez ce se intampla: timpul trecea pe langa mine iar eu treceam pe langa timp...

Fiecare secunda conteaza, nu uita asta!!! Oricand poti muri si vei regreta apoi ca nu ai facut tot ce ai vrut sa faci...
Profita de tot!

3. Eu sunt alaturi de tine, nu esti singura. Oricand poti vorbi cu mine despre orice! doar...sa-mi spui...
>:D< La multi ani, in caz ca nu vom mai vorbi!

Si tatal tau va fi acasa...;)

Alla spunea...

dc toata iubirea se rezuma doar la "EL":?
iubire..poti primi..si de la prieteni..familie... :]
-nu esti singura...mereu va fi cineva alaturi de tine..-si nu esti patetica pentru ca ai scris..postul asta..
sunt doar sentimentele tale..si nu ar trbui sa-ti fie teama sa ti le exprimi..!!!!!

Alla spunea...

si app:: LA MULTI ANI!!
sa ai parte de un curcubeu dupa fiecare furtuna..sa ti se implineasca tooate dorintele,sa fi fericita,iubita,sa ai parte numai de raze de soare in viata!!!!!!
happy b'day!!18 ani...=X=x
glasul copilului ce se afla in tine sa nu-l reduci la tăcere!

Di spunea...

multumesc la toti pentru comentariile voastre.... a fost foarte dragut din partea voastra. ;)) Si multumesc pentru toate urarile voastre de La Multi Ani :*:* sunteti primii :P mai e un pic pana vineri... si deja simt ca ma emotionez cand ma gandesc ca o sa fie majoratul meu... mai ales ca l-am asteptat atat... in grupul meu de cunostiinte, prieteni - sunt cea mai mica :) de fapt o sa fiu pana vineri:x

JuCo spunea...

Bucura-te la maxim de cele cateva zile de vacanta si parerea mea este ca anul asta sa te focusezi pe bac & facultate. Este greu, ai multe trairi, momente cand iti va venii sa lasi totu' balta si e cam dificil sa iti asculte cineva toate toanele plus ca tu nu vei fii psihic in cel mai bun moment al existentei tale.

Bafta multa!!!
Eu anul asta am scapat si nu pot declara ca sunt fericita ci multumita si impacata.

Semnat: Ju

Ps: Co, celalalta tipa care scrie pe blog este de-o varsta cu tine :)

Ioan spunea...

Rabdare...
Sunt convins ca soarele va rasari si pe strada ta.

P.S.: LA MULTI, MULTI, MULTI si INSORITI ANI!

Ninsori Oglindite spunea...

Revin sa-ti urez un sincer si calduros LA MULTI ANI! si o zi de vineri cat mai frumoasa!

Alexandra spunea...

am momente in care ma simt si eu la fel. si prefer sa fie asa..

Anne spunea...

sa ai putere multa sa poti trece peste toate!

LiviuS spunea...

in legatura cu facultatea, cred ca daca cumva ei o decizie proasta, poti renunta la ea si reincepi alta anul viitor, singuratatea e trecatoare :), inspiri un caracter puternic, zic ca vei lua o hotarare buna pentru tine. PS: lasa-te de fumat :), scuze ortografia e tarziu si e oboseala.