TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

miercuri, 23 septembrie 2009

of


Sunt pe cale sa imi pierd cea mai buna prietena. Si nu vreau asta. Dar nici nu stiu cum sa opresc sa se intample lucrul asta.


Totul a inceput acum ceva timp... 2 saptamani maxim. Cand ea mi-a reprosat ca nu imi mai pasa de ce spune si ca nu o ascult. Am incercat sa ii spun ca nu e asa... si la inceput nu era. Dar incetul cu incetul parca asa a devenit. Nu imi explic de ce. Pentru mine ea ramane cea mai buna prietena a mea... Dar in ultima vreme parca ma straduiesc sa ii arat ca imi pasa... nu stiu ce sa fac. Ca sa explic mai bine... pentru ea.. se vede ca eu ma chinui sa o ascult si sa o fac sa ma creada ca imi pasa.



Eu nu vreau asta. Dar nu imi explic de ce se intampla asa. OF.

18 comentarii:

Ciocolatika spunea...

O prietenie adevarata rezista si prin vant si prin ploi si prin seceta si prin vreme frumoasa ;)

Andreea spunea...

Buna ! :)
Deci,stiu exact prin ce treci :-j.
Acelasi lucru mi se intampla si mie acum.
Ea a facut atatea lucruri pentru mine si eu eram proasta care nu facea nimic.Am uitat si de ziua noastra.In fiecare luna pe 15 e si eu ca proasta am uitat.Si ne certam mai mereu din orice si imi pare rau ca numai cand ne certam ma zbateam sa ii arat ca imi pasa dar o faceam degeaba pentru ca ea era convinsa ca mie nu mai imi pasa.Ea ma asculta mereu si incerca sa ma ajute iar eu singurul lucru care il faceam atunci cand avea nevoie de mine era sa fac o moaca tampita.
O sa fie totul ok sper...Stiu ca acum iti pasa de prietena ta dar aratai ei asta nu noua.
>:D<

Andreea spunea...

Păi i-am spus a mia oara " Acorda-mi o sansa iar eu iti voi da la schimb un zambet." ... Si ea a fost dispusa din nou sa ma inteleaga chiar daca era sigura ca poate asi fi dat iar cu piciorul in sansa mea iar acum incerc sa ii arat ca imi pasa si e bine acum ;)).
Bafta si tie :)

Unknown spunea...

Vorbeşte cu ea! Spune-i cât de mult înseamnă pentru tine prietenia ei. Spune-i că încerci să fii atentă şi să fii o prietenă bună. O să treacă timpul, viaţa o să vă despartă "fizic" şi o să iţi doreşti să îi fi spus. Te pup şi aştept să ne spui că e mai bine totul. :*

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Am trimis de două ori...wops!

Lola. spunea...

nu's de acord cu ciocolatika.
"Prietenia nu rezista nici in jigniri,nici in infrangeri.Ea moare." [Titu Maiorescu]
nu vreau sa te descurajez.dar faza este ca eu nu cred in prietenie.nu cred in prieteni.si'n nimic din ce are legatura cu asta.dar na...ce sa zic...
nu am ce face.si nu am cum sa conving restu' populatziei ca nu exista asa ceva.deci trebuie sa accept termenii astia...
sper sa'tzi recapetzi prietena si sa fie totul ca inainte.good luck...

Anonim spunea...

friendship lasts forever unless you let go of it...you'll only lose me when you let go of me...until then you are stuck with me...(nu stiu de ce dar mi a sunat mult mai bine in engleza...)

Iris Noir spunea...

Poate ... ar trebui sa aveti o discutie sanatoasa, cu de toate :)).Spune-i exact ce parere ai si cum te simti in aceasta relatie de prietenie si ...roag-o si pe ea sa faca la fel.
Doar daca dscutati va puteti salva prietenia :).

Unknown spunea...

Lola dragă, prietenia adevarată chiar există. Atâta doar că este extren de greu de găsit. Contează şi ce intelegi prin prietenie. Eu şi prietena mea nu bârfim băieţi, nu stăm la telefon cu orele, nu mergem la cumpărături. Nici măcar nu o înteleg 100 % de multe ori. Dar este omul în care am cea mai mare încredere. Şi ea nu ştie asta. După 13 ani. Şi când am văzut postul asta m-am gândit că ar trebui să îi spun cu prima ocazie. Este unul din cei trei oameni din viaţa mea la care mă uit şi ştiu cp pot avea încredere în ea.
Claudia (sau Elena?) dacă prietenia voastra este pe bune, la un moment dat una din voi o să zâmbească spunând celeilalte "Poţi să crezi că era să te pierd doar pentru atât?"
Gata că devin sentimentală. Scuze dacă plictisesc pe careva.

andreea spunea...

Daca chiar este cea mai buna prietena,nu ar trebui sa risti a o pierde,pentru ca ea nu va lasa sa se intample asta,si vezi,tu deja incepi sa-ti faci griji si incerci sa protejezi prietenia voastra.Daca iti e prietena va fi langa tine mereu.PS discutati tot ce va deranjeaza una la cealalta si apoi lasati de la voi si treceti peste incercand sa nu mai repetati greselile.ajuta mult:)

ovi spunea...

cine nu te vrea... insemna ca nu te merita...
prietenie cu fortza... nu se poate

Andrei Răduţu spunea...

Incearca sa faci tot ce iti sta in putinta ca sa o readuci pe drumul cel bun si sa o faci sa inteleaga, pentru ca un prieten adevarat este foarte rar si merita tot efortul...daca nu va intelege, mai incearca inca o data...daca dupa toate acestea, nu va putea sa aprecieze, inseamna ca nu te merita cu adevarat...succes si o zi buna:)

cmarian spunea...

un prieten adevarat nu-ti conditioneaza prietenia... ea de ce nu te intelege?!?
nu trebuie sa demonstrezi nimic, las-o sa-si dea seama singura de valoarea prieteniei.

Anxious Schizoid spunea...

Încearcă să găseşti răspunsurile în propria ta persoană, mai exact în propria ta conştiinţă. Dacă vrei să schimbi pe cineva pentru a deveni un prieten mai bun, să-l modelezi după ideile tale, nu se cheamă prietenie. Tu trebuie să te schimbi pentru celălalt, fără sacrificiu nu vei avea nimic. E important să te cunoşti pe tine însuţi, dar nu mă refer la aflarea lucrurilor care îţi stârnesc interes, nu, mă refer la o introspecţia pentru a afla dacă e adevărat ce spune prietena ta, în caz afirmativ ar fi bine să-ţi dai seama de unde porneşte totul. Dacă e să rezolvi o problemă măcar să o rezolvi cu adevărat, trebuie să schimbi ceva, "Scuze, am greşit, promit să nu mai fac, iartă-mă." nu ajunge.
Trebuie să uiţi tot ce ştii despre viaţa, despre prietenie şi mai ales despre relaţia dintre voi două pentru a putea reinventa acea prietenie.

Irra spunea...

fiecare are nevoie de timpul lui in care sa fie singur, in care sa nu-l preocupe decat problemele lui... ca sa intelegi mai bine... nu stiu daca ai auzit de izolare sociala. gen, te duci la bunici sau eu stiu la o ruda, stai acolo un week-end (citesti,faci poze, ce vrei tu) si meditezi asupra situatiei. fara telefoane si mess trebuie sa mentionez si ai sa vezi ca dupa week-end-ul ala ai sa vezi altfel lucrurile si poate ai sa-ti asculti mai bine prietena :)
>:D< oricum ar fi, o prietena adevarata se pierde greu

HTC photography spunea...

dar ei ?..ii pasa de ce zici/simti tu ?
hmmm..

Mereu o visatoare spunea...

da si mie mi sa intamplat asta.eu eram mai atenta cu mine si incepeam sa o neglijez pe ea dar la inceput ma inteles pt k problemele mele erau mai grave,dar si dupa ce leam rezolvat parca eram mai departate si am decis sa stam mai mult timp impreuna sa ma pun la curent cu tot ce nu imi povestise si am incercat sa ii dau sfaturi si sa vorbesc mai mult cu ea,despre ea.Acum suntem aproape ca inaine mai avem putin de lucru...Nu stiu incearca si tu sa stai mai mult timp cu ea.