TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

joi, 1 octombrie 2009

Nici sa consolezi nu stii.


Cum poti sa imi spui ca nu am tratat examenul cu responsabilitate? Da stiu, am picat...Dar nu pentru ca nu l-am tratat cum trebuie. Am invatat. Pentru ca conteaza foarte mult pentru mine. Si tu ar trebui sa stii asta. Dar nu stii- pentru ca nu ai fost acolo langa mine.

"Acesta este primul examen din sirul lung de examene pe care o sa le mai pici in viata. Acum simti si tu gustul dezamagirii. "

Halal.Frumoase cuvinte pe care ti le-ai gasit sa mi le spui in cel mai important an pentru mine care e presarat cu examene- examenul pt sc d soferi, bacul, cambridge-ul , admiterea la facultate.

Nici sa consolezi nu stii. M-ai facut sa ma simt groaznic.... si sa adorm cu lacrimi in ochi...


mi se face frica.



Laurentiu Duta - Freeman

10 comentarii:

Unknown spunea...

Eu zic să fii optimistă. Ăsta a fost primul examen ditr-un lung şir, dacă iţi pierzi optimismul acum, nu o să ai forţa să mergi mai departe. Dacă tu nu crezi în tine, nimeni nu o să creadă.

Raluca Mihai spunea...

Va trece... viata adevarata de-abia acum incepe. Iar examenul responsabilitatii nu il pici decat atunci cand simti tu si nu ceilalti.

Anonim spunea...

Da,acel cineva care ti-a spus acele cuvinte a gresit,dar nu cred ca le-a spus din rautate...intr-un moment de frustrare toti spunem lucruri pe care mai apoi le regretam...
Nu stiu cum sa ai atatea examene,dar stiu ca e greu sa inveti si sa le stii pe toate cum trebuie.
E greu cand nu reusesti ce-ti propui,dar asa e viata...nu tot timpul ne iese totul cum vrem(da,stiu ca aceste cuvinte nu te incalzesc cu nimic,dar important e sa mergi mai departe si sa reusesti la celelate examemene.)
Multa bafta!!!:)

Unknown spunea...

Viata merge inainte! Zambeste :)

Razvan. spunea...

sunt lucruri care te intaresc. eu am dat de 4 ori pana am luat :D de fiecare mi-am dorit f mult sa reusesc... dar nu e mereu cum ne planuim, oricat ne-am stradui. trebuie doar sa nu renunti. ;)

dyanna spunea...

Nu te uita in urma,ci priveste cu curaj tot ce ti-a harazit soarta.Mergi inainte cu bucurie,aduna-ti toate puterile pentru a alege binele din tot ce vei avea de infruntat.

Lola. spunea...

eu sunt foarte pesimista in ceea ce ma prieste pe mine,pentru ca stiu ca niciodata nu va fi bine.dar in ceea ce'i priveste pe restul,sunt "optimista".adica...stiu ca mereu va fi bine,ca vor reusi,ca etc etc etc.pentru ca celorlaltzi intotdeauna le e bine.intotdeauna le ies planurile.intotdeauna sunt mai realizati si mai fericiti decat mine...
asa ca...fii tare si vei trece peste.mult succes la toate examenele care te asteapta >:D<

Ninsori Oglindite spunea...

Imi pare rau! Multa multa bafta!
Ce nu te doboara te face mai puternic!

Anonim spunea...

ce cuvinte.destul de dure. poate sunt doar o greseala.

iar in legatura cu celelalte examene..mult noroc.e un an greu presupun si ai nevoie.
:*

day-dreamer spunea...

Dar ştii că aşa e? Viaţa nu-ţi va fi un lung şir de bucurii şi împliniri şi doar atât...
Gândeşte altfel: este primul examen pe care îl pici dintr-un lung şir. Vor veni şi altele, iar acelea s-ar putea să conteze mai mult. Unele vor fi mai mult sau mai puţin importante. Ideea este să le acorzi atenţia cuvenită, dar nu mai mult. Până nu simţim din toate câte puţin, nu trăim cu adevărat. Cel ce ţi-a zis cuvintle astea ţi-a spus de fapt că "trăieşti". Poate nu asta i-a fost intenţia, dar priveşte lucrurile aşa, spre a nu fi dezamăgită.