TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

joi, 15 octombrie 2009

Niciodata

So...o leapsa de la Ciocolatika... sa vedem ce o sa iasa :)... oricum lucrurile sunt cam relative cand te referi la termenul niciodata... dar momentan.. asa sta treaba :


Niciodata nu as putea ...

-sa renunt la prietenele mele
-sa nu mai visez
-sa fac sex oral cuiva
-sa renunt la pasiunea mea pentru cumparaturi si calatorii, chiar daca e cam costisitoare
-sa ies cu parul gras din casa
-sa fiu mediocra,sa ma plafonez in orasul asta de nimic in care locuiesc :)
-sa nu imi mai placa muzica, mai ales sa o ascult


Deocamdata... cam asa stau lucrurile :)... Leapsa merge la oricine doreste ! :D

5 comentarii:

Ciocolatika spunea...

Imi place leapsa asta, este si o dovada de sinceritate :)

Si eu ma regasesc in unele lucruri de pe acolo .

... spunea...

"niciodata nu ai putea sa nu mai visezi"?! asta in cazul in care nu sunt eu pe langa tine,altfel te readuc imediat la realitate:P ( ca sa vezi ca m-am trecut pe aici si ca imi place mai mult cum e acum)

Unknown spunea...

In primul rand, depinde de conceptia fiecaruia asupra "sex oral". Personal cunosc o fata ( care mi este una dintre cele mai bune prietene ) care mi a zis ca adora sa faca sex oral. Nu stiu, eu unu, nu stiu ce sa zic, sa vorbesc deschis sau nu, nu as vrea sa ofensez pe cineva cititor al blogului tau. Insa cum si prietena mea ii place acest lucru, si unii barbati adora sa faca acest lucru partenerelor lor. Pacat ca acest concept, in viziunea multor oameni asa zisi crestini, este vazut ca un lucru urat, pacat. Intr o relatie sanatoasa, unde iubirea exista, atunci modalitatile de a satisface pe celalalt, sunt imense si cat mai placute. Intru in detalii mult prea, fierbinti sa zic asa. Personal, a oferi placere partenerului, este un lucru placut si facut din iubire sau atentie, chiar daca presupune sex oral, din partea baiatului sau al femei. E complicat oricum, un topic de discutie larg si prea complicat.

Mina spunea...

hahaha i share the same view towards the third item. oricum bravo tie ca ai avut curajul sa recunosti asta in public. multe fete sunt ipocrite pe tema asta asa ca felicitari pentru sinceritate.
xoxo
mina
www.faboulista.com

pLicuriciMic spunea...

niciodata sa nu spui niciodata..trust me :)