TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

joi, 24 decembrie 2009

Craciun Fericit tuturor !

Nu demult am fost la un spectacol cu colinde care mi-a placut foarte mult. Si acolo cineva care prezenta a spus la final un lucru foarte interesant... si care m-a facut sa meditez putin. Acea persoana pe care nu o cunosc a spus ca oamenii din ziua de azi sunt mult prea preocupati de partea trupeasca , de Mos Craciun, de cadouri, de mancare, si uita adevaratul motiv pentru care este sarbatoarea asta, Craciunul adica Nasterea Mantuitorului. Si chiar asa este. Astazi in Ajun asteptam cu totii pe Mos Craciun. Si nu e deloc un lucru rau. Dar cred ca ar trebui sa fim mai linistiti in aceasta perioada, sa reflectam la ce s-a intamplat acum multi ani, sa sarbatorim cu totii Nasterea Lui Iisus Hristos si sa ne dam seama ce inseamna de fapt aceasta sarbatoare.

Multe bucurii si liniste sufleteasca ! :D



4 comentarii:

X. spunea...

A avut dreptate ce a spus acel om.Din pacate.

Sarbatori fericite! :*

Andrei Răduţu spunea...

Multa sanatate, fericire, bucurii si tot ce iti mai doresti de Mos si in noul an, alaturi de familie si cei dragi si sa te ajute Domnul ca dorintele tale sa se indeplineasca Di:)

Bogdan spunea...

Subscriu si eu la ceea ce spui. Iti doresc un Craciun linistit si plin de armonie in suflet :)

... spunea...

stiai ca esti o scumpa? m-a impresiunat placut faptul ca ati fost la concert, si acum observ ca ai fost si atenta :* sarbatori fericite, Di!