TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

miercuri, 9 decembrie 2009

prea repede...

Ma simt ca un mic robot care se duce la scoala, vine acasa, doarme si totul reincepe a doua azi exact la fel. M-am saturat de aceeasi rutina din fiecare zi. Bine ca vine vacanta si Craciunul. Dar nici de asta nu sunt sigura ca e bine. Cu atatea probleme care devin din ce in ce mai apasatoare... nu stiu daca e de bine ca vine Craciunul.

Cateodata simt ca mai bine ar fi sa nu fie Craciunul acum... Mi-e frica... mi-e frica ca lucrurile sa se inrautateasca... Pana acum, tot am ignorat... si incerc din rasputeri sa ignor in continuare... Dar cu Craciunul.. cu magia sarbatorilor... cu atata fericire in jur... simt ca o sa clachez... si ca va fi mai rau ca pana acum.

Ma simt ca o fiinta care face totul din inertie, fara sa simta vreo ceva... si cand ma gandesc la ce se intampla de fapt in viata mea... la atatea confuzii... lucrurile parca se intampla prea repede...

4 comentarii:

AndreeEA spunea...

Cunosc sentimentul. Incearca sa iti faci tu Sarbatorile frumoase, sa nu te mai gandesti la nimic, sa faci ca totul sa fie frumos perioada asta.

Stiu ca e greu ... nici macar nu incerc sa iti spun ca este sau va fii usor, dar merita sa incerci.
Fii puternica si nu o sa clachezi ! :)

Ciocolatika spunea...

Sunt chiar foarte curioasa sa aflu si cele 10 ciudatenii ale tale :)

Ciocolatika spunea...

http://ciocolatika.blogspot.com/2009/12/leapsa-7.html

Anonim spunea...

ceea ce I was privire pentru, multumesc