TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

vineri, 26 martie 2010

Si totusi...




Cum iti dai seama ca o prietenie a ajuns la sfarsit? Ce faci atunci cand tu si cu prietena ta v-ati pierdut punctele in comun si pur si simplu nu mai aveti ce sa discutati?

O iei de la capat sau ii pui capat?
Si de unde stii ca faci alegerea corecta? Pentru ca doare al naibii de tare sa renunti la o parte din tine. Si totusi, va leaga o prietenie mare, statornica, de atatia ani. Ii arunci la gunoi asa de simplu?

Complicam noi totul sau totul e complicat?


Later edit :
S
ometimes we must fight to keep our friendships alive and it`s all about us and what we really expect from them. You get what you give.

13 comentarii:

B. spunea...

totul e al naibii de complicat scumpo.
Nu arunci tu la gunoi..pur si simplu trece.O luati pe drumuri separate.Tocmai am trecut prin aceeasi chestie :)
Si cand te gandesti ca va leaga nu ca multe cu TOT pur si simplu te rupe.Let go,viata e stranie,nu va mai chinuiti incercand sa reconbstruiti daca nu merge.Daca e sa mearga o sa mearga candva.acum doar incearca sa te focusezi pe alte chestii,oricat de crud nu ar suna.
Succes si pupici.
Muahh

B. spunea...

ahhh e scris atat de grabit si rapid comentariul incat recitindu'l am vazut o groaza de greseli si cuvinte amestecate sau neterminate.
sorry.

Anonim spunea...

poate ca o pauza e bine venita, iar in timpul asta fiecare o sa vada daca ace prietenie merita continuata sau nu

killer spunea...

totul e de cacat. si complicat si mai complicam si noi.

Cristina spunea...

aceasta intrebare o am si eu in minte de ceva timp. si anume: cand se termina o prietenie? iar pe langa cea enuntata de tine mai am una: exista oare o limita in iertarea greselilor, acceptarea si depasirea dezamgirilor create intr-o prietenie?
zilele astea am constat ca pana la urma banul e cel care conduce...mi-a luat 23 de ani:) nu mi pare rau ca a durat atat ci imi pare rau ca cea care mi-a aratat asta este persoana pentru care as fi bagat mana in foc ca nu o sa-mi faca asa ceva. de gresit fiecare gresete. este omeneste. dar pana cand? pana cand sa treci cu vederea toate lucrurile care te dor, care sunt iti sunt facute desi se stie ca nu se cade sa ti se faca?
in fine..acestea ar fi niste intrebari fara raspuns:) o nopate linitita!
sa ai alaturi persoane care sa stie sa ti fie alaturi si care sa stea cu tine pentru ceea ce esti tu ca persoana nu pentru ceea ce ar obtine de la tine:)

Александра spunea...

Daca a ajuns la sfarsit inseamna ca nu mai exista incredere in acea prietenie...si o data ce una din voi a dezamagit-o pe cealalta va fi greu sa castigi increderea..Trebuie sa ai rabdare..timpul va decide:)

Maria spunea...

cand se termina prietenia..ramaneti amici/amice..
e bine ca macar de dragul vremurilor trecute sa scapati cate un salut din cand in cand :) ;))
iar complicat e doar inca`un cuvant din dictionar :D..
huguletz

Ciocolatika spunea...

Intortocheate sunt caile noastre in viata si nu avem nici harta si nici indicatoare .
Prieteni intalnesti si pe o strada pustie . Pe cei vechi trebuie sa ii mai curatam de praf din cand in cand, daca vedem ca s-au deteriorat, nu ii aruncam deoarece tinem la ei, ci le gasim un loc mai in spate, sau poti sa ii lasi la locul lor , cu riscul sa suferi tot timpul cand te uiti la ei constatand ca nu mai sunt cum erau .

Te imbratisez !

Anonim spunea...

Fiecare om prin nevoile si preocuparile sale rezoneaza intr-un mod specific. Nevoile si preocuparile se schimba si tot asa se si modifica si felul in care ne raportam la tot ce este in jurul nostru.
Oamenii vin din directii diferite si se nimeresc sa fie unii langa altii cand au nevoi/preocupari apropiate sau complementare, dupa care, cand unul din ei se schimba relatia se raceste si fiecare pleaca mai departe pe drumul sau.
A face o astfel de ruptura nu e o tragedie si mai bine privim partea buna a ceea ce a fost. Am invatat cate ceva unul de la altul, ne-am ajutat cand a fost nevoie iar acum e vremea sa mergem mai departe neuitand de partile bune ale fostei relatii.

Cand se termina o prietenie? Prietenia este o relatie mutuala in care cuvintele sau insistentele nu sunt necesare pentru ca totul merge de la sine. Celalalt e ca un alter-Ego care simte tot ce dorim sau facem. Cand e nevoie de prea multe cuvinte ca sa amintim celuilalt ceva, sa ne explicam nesfarsit sau sa cautam justificari e semn ca fondul comun se diminueaza si prietenia scade in intensitate.
Cat iertam celuilalt? Nu exista o limita stricta dar e bine sa spunem si celuilalt ce nu ne place si in acelasi timp sa stabilim o limita concreta cat vom accepta. Daca celalat stie ca greseste si totusi continua in acel fel nu are rost sa continuam.
Exista ceva si dupa prietenia asta in care doi oameni au fost ca unul? Da, ueori putem fi prieteni si ajutand pe cineva sa mearga pe drumul sau desi nu mai este si drumul nostru. Nu trebuie sa aruncam nimic la gunoi sau sa privim peste umar cu ura ci trebuie sa ne bucuram de ce a fost si sa fim deschisi pentru ce va veni. Cine stie, poate soarta doar rade de noi si odata in viitor ne va face din nou sa rezonam in acelasi fel :)

Maria spunea...

Paste Fericit si tie! :)
>:D<

WaLy spunea...

Buna!!!
Frumos blog!!!
Tot ce ai spus e foare frumos!!!

Lola. spunea...

totul e complicat...
si...nu intotdeauna you get what you give...

Stefan spunea...

cand se termina o prietenie, incepe alta... si tot asa; restul e literatura sau pierdere de vreme