TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

duminică, 17 aprilie 2011

A nice day !


De fapt, este o zi perfectă. E soare, e cald, adierea vântului îți mângâie fața și pretutindeni se aud ciripind păsărele și râsete de copii. Toată natura s-a trezit la viață, și odată cu ea, și noi.

Nu pot să înțeleg de ce pierdem atât de mult timp din viață făcându-ne tot felul de griji inutile, când fericirea și liniștea noastră vin din lucruri mărunte- un răsărit de soare, un zâmbet plin de duioșie sau o privire caldă. Aceste gesturi contează așa de mult pentru fiecare dintre noi, dar din ce in ce mai mulți uită de aceste gesturi mărunte care pot să îți facă ziua perfectă. Tot ce trebuie să facem este să TRĂIM AICI ȘI ACUM.

Pentru mine, azi e o zi perfectă , oricât de departe aș fi de casă și de oamenii dragi. Și să nu uităm și de însemnătatea sărbătorii de azi - care nu e doar Duminica Floriilor- ci prevestește ceva mult mai important și plin de valoare.

O săptămână ușoară !

3 comentarii:

Alexandra spunea...

O saptamana usoara si tie! >:D<

magda spunea...

A fost o zi insorita azi...soarele ne-a zambit si parca sufletele s-au umplut de caldura! Un inceput de saptamana cat mai placut sa ai!

Chiulica spunea...

Prezentul e tot ce conteaza. O saptamana frumoasa si insorita si tie!