TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

duminică, 8 februarie 2009

bani bani si iar bani... :|

pf..banii astia..nimic bun nu aduc... toata lumea se cearta din cauza lor..sunt oameni care , fiind de o viata impreuna, se despart din cauza lipsei de bani....:| si se mai zice k banii aduc fericirea..
Nu aduc nimic bun , poate doar bucurii p moment...care trec la fel de repede cum au venit, si ne lasa iar un gust amar :( ce putem face ca sa nu mai fim asa? DE CE AM AJUNS SA NE BATEM INTRE NOI PENTRU BANI? pentru un lucru atat de neimportant, dar care capata amploare si semnificatie pe zi ce trece....se merita oare? sa uitam de valorile noastre umane, pentru ei? pentru a avea cat mai mult?
.... din pacate, si eu incep sa cred pe zi ce trece ca banii simplifica viata cuiva; pe masura ce cresti, esti mai ancorat in realitate si iti dai seama ca aceasta e f dura si nu rezisti traind intr`un glob de cristal, intr`o lume roz... asa eram mai demult, dar viata mi`o aratat k nu`i chiar asa...
Nu vreau sa cred ca banii sunt cei mai importanti pentru un om... sunt din ce in ce mai multi oameni care se confrunta cu probl financiare....care spun simplu " nu am bani"... Te deprima acest lucru si te face sa te gandesti de ce am ajuns in aceasta situatie,cine e de vina..dar oare putem da vina p cnv? .... viata prezentata de filme,muzica,carti nu exista... realitatea este plina de oameni cu esecuri, probl, ganduri necurate si negative. nu de dragoste, bunatate, mila sau altele. Este trist ca s`a ajuns asa, dar intr`o lume egoista ca cea de azi, cel mai egoist castiga... cel mai "descurcaret"...e un adevar. cei care cred ca tot ce zboara se mananca vor avea o mare dezamagire knd vor fi fata in fata cu realitatea. ...
...................
Si da, solutia e sa speram ca va fi mai bine, sa avem incredere, speranta, credinta.... dar pana atunci c facem?ne hranim cu sperante?........ pf... viata e frumoasa nu?

Un comentariu:

Anonim spunea...

Banii nu aduc fericirea, dar o intretin, am auzit pe undeva, acum o fi adeverat? Depinde cum ne raportam la Reper. Am intalnit oameni saraci fericiti. Cum e posibil? Mereu e nevoie de un fond unde sa se dezvolte fericirea si iti marturisesc ca de cele mai multe ori acel fond era zugravit cu un minim de bani, multa iubirea si credinta, deci iarari ne intoarcem la o raportare la un reper si nevoie unui fond de sustinere a fericirii. Realitatea nu e mereu atat de trista daca stim unde sa privim si ce sa culegem din ea si nu, banii nu aduc fericirea dar au un rol determinat in societatea in care traim, o societate a valorilor rasturnate.