TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

sâmbătă, 14 februarie 2009

Happy Valentine`s Day


Cat de important este sa faci ceva care iti place cu adevarat in viata?! Cat de important este sa nu te minti pe tine, in special atunci cand faci ceva?! Cat de important este sa faci ceva care sa te implineasca spiritual mai mult decat economic?! Mi-ar placea sa existe mai multa daruire in ceea ce facem, mai multa dragoste si mai multa frumusete. Mi-as dori sa vad oameni mai fericiti, mai veseli si care sa faca ceva pentru ca vor, nu pentru ca trebuie.
Mi-ar placea sa vad o lume mai buna unde lucrurile sa evolueze diferit, sa nu ne mai simtim constransi ca un gandac, sa avem mai multa bucurie in suflet, in tot ceea ce facem si mai multa iubire si respect fata de semenii nostri, fata de planeta in care traim .....
atunci poate vom fi fericiti :)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Adesea fericirea e cautata cu totul in locuri nepotrivite si pierdem din vedere calea fericirii. Cred, totusi, ca vom fi fericiti in momentul desavarsirii fiintei noastre, atunci cand invatam sa renuntam la frumusetile efemere, la falsele valori si vom regasi acel suflet reintregindu-ne intr-un cerc perfect, acel ying yang, animus-anima.. abia atunci ne putem numi fericiti, eliminand acel poate.

Hălăţel spunea...

Hm..si mie mi-ar placea sa merg pe strada si sa vad o gramada de fetze care zambesc..Dar unii oameni au uitat sa zambeasca.Si zambetul pana la urma este hrana sufletului..si daca nu zambesti sufletul nu va mai avea cu ce sa se hraneasca si moare usor..

Andrei Colonescu spunea...

Mda.