TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

duminică, 22 martie 2009


pe zi ce trece, ma conving ca nu e bine sa te increzi in nimeni, sa nu ai incredere in nimeni.... pentru ca in fiecare zi poti avea o surpriza super placuta :) ..din partea unora pentru care chiar bagai mana in foc..
prietenii te dezamagesc intruna.... viata iti arata cat de "frumoasa" poate fi...

Cat de mult merita sa traiesti?

Cat de mult merita sa ai incredere in cei de langa tine? ... Ce faci cand nu mai poti avea incredere in nimeni? ....
Da, unele raspunsuri ar fi : risca, ai incredere in x ( de exemplu)... daca nu risti, nu castigi.... dar pana la urma, oricine te va dezamagi, pana si x..


poate astepti prea mult de la o persoana...de la un prieten..de la un iubit....
de la oameni...

4 comentarii:

Lavy spunea...

Avem de cele mai multe ori asteptari prea mari de la oamenii de langa noi,insa un prieten adevarat va stii intotdeauna cum sa faca sa ajunga la asteptarile tale,un prieten adevarat nu te va pune niciodata sa alegi,un prieten adevarat nu cere nimic in schimb atunci cand te ajuta cu ceva.Acesti sunt adevaratii prieteni.Uita-te in jurul tau si ai sa-i gasesti.Zambeste,viata e frumoasa:)

Ciocolatika spunea...

increderea e un lucru de mare pret .
trebuie sa fim foarte atenti cui o incredintam si cui nu .atunci cand gasim persoana potrivita totul vine de la sine . inclin sa cred ca inca mai exista persoana potrivita care stie sa ofere si sa astepte exact cat trebuie ca sa te faca pe tine fericita si sa fie si el/ea fericit/a .

si totusi, daca nu riscam ce ne ramane de facut ?

Calian Radu spunea...

Da! Ai dreptate! poate cateodata te astepti la prea multe de la x. Dar te-ai gandit vreodata care sunt asteptarile celor din jurul tau de la tine?
Parerea mea este ca traim intr-o lume in care a avea incredere e din ce in ce mai greu. Si cred ca acelasi lucru e valabil si pentru noi-sunt persoane care nu au incredere in noi, chiar daca noi am vrea.
Vis-a-vis la intrebarea :"Cat de mult merita sa traiesti?"- mult. Viata e cel ami de pret lucru pe care il ai, si poti sa faci atat de multe lucruri frumoase.

Lola. spunea...

de aceea nu mai cred eu in pretenie.
pentru ca nu exista.mi'am dat seama intr'un final ca nu exista asa ceva.
nu exista persoana pe lumea asta care sa faca orice orice pentru tine.sa'si dea chiar si viata.doar ala se poate numi prieten.si cum nu exista asa ceva,nu exista nici prietenie.
nu poti avea incredere in nimeni.eu m'am ars si m'am potolit.nu mai am incredere in absolut nimeni.nu mai pot...
la fel...nu cred nici in iubire.pentru ca tot timpul se ajunge la suferinta.si nu exista nici iubire adevarata.iubirea aia la care tot visam noi exista numai in filme si povesti.in realitate ii un cacat modelat in forma de inimioara,care dupa un timp isi reia forma de...cacat. :| [scuze exprimare,da' is foarte furioasa...]