TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

joi, 16 aprilie 2009

m-am saturat de vorbe goale, de bla bla bla... vreau sa fac ceva pentru a-mi mari increderea in mine, pentru a avea vointa care nu o am de muuulta vreme..
M-am gandit pana sa ma duc la un psiholog,dar.... nu stiu daca ar schimba ceva.. ca asa, si eu am citit multe vrute si nevrute, dar am ajuns de unde am plecat.....
of, poate ma crezi nebuna, dar nu-s.. doar cred ca majoritatea problemelor mele pleaca de la lipsa de incredere in mine, de la faptul ca sunt prea tematoare, slaba...
..... am nevoie de sfaturi. am nevoie de tine. sa nu ma judeci, doar sa fii acolo pentru mine. chiar vreau sa schimb ceva.

3 comentarii:

Hălăţel spunea...

A stiu cum e!Cateodata am si eu problema asta.Si e foarte greu..pentru ca sunt multi oameni rai care in loc sa te sprijine,sa te incurajeze.. ei fac si mai rau.Fac sa para totul imposibil.Si atunci intervine neincrederea asta.Dar daca n-ai incredere in tine cum poti avea in ceilalti?
Am invatat ca nu e bine sa-mi mai pese de ce spun ceilalti si trebuie sa cred in bine.Sa cred ca sunt mai buna decat ei.Si daca intervine ceva in drumul meu,intervine pentru a ma face mai puternica pentru a ma face sa cred ca pot trece peste orice.Ca viata nu este facuta sa te vaiti ci sa o traiesti.

Erca spunea...

te inteleg. am vrut si eu sa merg probbail la psihologul scolii, apoi mi-am dat seama ca ar fi o persoana care m-ar asculta si m-ar aproba, fara sa fie neaparat de aceeasi parere ca si mine.
trebuie doar ca gasesti acel cineva care e va asculta oricand. pana atunci, noi suntem aici >:D<

Lola. spunea...

nu te credem nebuna.
si eu m'am gandit sa merg la psiholog acu's cateva luni.cand eram in punctul maxim am depresiei.
dar eu ma exprim foarte greu.imi exprim greu sentimentele.
si eram singura ca mergand la psiholog nu rezolvam nimic pentru ca nu puteam sa spun ceea ce simt...
eu ma exprim mai usor[sa zicem],in scris.mult mai usor decat oral.si de aceea i'am cerut id'ul de mess profei de phiso.dar nu l'am adaugat in lista...
am renuntat la idee.stiam ca nimeni nu ma poate ajuta...