TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

duminică, 26 iulie 2009

Am o mica problema... ceva ce imi sta pe cap... ;)) nu stiu daca chiar se poate numi problema.. Cert e ca am nevoie de niste sfaturi.
So.. imi place de acest tip.... ne-am vazut o data.. . Nu ii stiu nr d tel, si nici id. Doar unde lucreaza si alte date... Si acum, ma gandesc .... asa la el.. si la ce sa fac..sau daca ar trebui sa fac ceva.
What do you think?

10 comentarii:

ALy spunea...

Păi, du-te la el la magazin, cumpără ceva dacă ai ce ... şi pune câteva întrebări despre ce cumperi...
şi încearcă să vezi dacă ar putea să te vadă altfel decât o clientă ... şi mai departe nu ştiu, dacă ai curajul necesar, cere-i un nr de tel sau id-ul ... şi de acolo te descurci :)
baftă!
Ţine-ne la curent.;)

Razvan. spunea...

fa pasul, vezi ce e de el ;)

Elena ... spunea...

eu zic ca ar fi bine sa faci ceea ce simti si sa incerci sa vorbesti cu el usor, usor pentru ca daca nu o sa faci asta acum in viitor o sa-ti vina intrebare 'dar, daca ..?'

CORA spunea...

Gasesti un bun prilej de a intra in vorba cu el. Iti pui tot sarmul la bataie. Daca te va placea, face el urmatorii pasi. Daca nu face niciun pas, nu e de tine.

vera spunea...

incearca nu ai nimic de pierdut ...:D

Irra spunea...

te duci la el si zici: uite o vezi pe tipa de acolo? [iti iei o prietena cu tine] ea e mai ciudatica asa si-mi zice ca n-am tupeul sa iti cer id-ul, dar eu cred ca e proasta si uite-ma aici cerandu-ti id-ul ;;)
si gata, de aici se ocupa el:>

Di spunea...

multumesc pentru toate ideile voastre... acum imi mai trebuie curaj ca sa pun in aplicare ....si curaj sa infrunt si un refuz,daca va fi necesar..

@irra: tare idee:) si deja stiu o prietena care s-ar oferi:)

RedRidingHood spunea...

n ai nimic de pierdut...haide...stiu ca poti...

stiu si eu prietena care s ar oferi...;))

Iulia spunea...

OMG! si eu sunt in aceiasi situatie=))

Irra spunea...

:D sa-mi zici si mie daca a functionat:))