TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

marți, 25 august 2009

scrisoare


Esti oare fericita?.... Ai prieteni, o familie aproape minunata ... poate chiar iti place de cineva... Ai aproape tot ce ti-ai dorit. Dar te simti implinita? Fericita poate? Din pacate esti prea ne-re-cu-nos-ca-toa-re draga mea. Nimic nu te multumeste. Ai un lucru, dar iti doresti altul. Vrei ce nu poti avea. Te compatimesc.... nu stii sa apreciezi ceea ce ai.... Dar tu mi-ai spune acum cu nonsalanta : "cine o face?". Si da, trebuie sa iti dau dreptate. Asa e lumea. Ravneste sa aiba cat mai mult.
Asa esti si tu?


Iti place sa o faci pe victima... vrei sa fii putin mai egoista.... Dar in acelasi timp ti-e frica sa ramai singura. De fapt aceasta e marea ta temere-singuratatea. Nu moartea. Te sperie gandul ca in curand te vei desparti de cei dragi.. ti-e frica de viitor. Draga mea, esti prea fricoasa. Infrunta viata. O sa ai urcusuri, coborasuri, caderi in abisuri prea mari pentru tine, dar ce e viata fara acestea? Cazi, te ridici, cazi iar, te ridici din nou... Te cunosc si stiu ca nu esti asa de puternica...dar ar cam trebui sa inveti... Invata sa te descurci singura. O sa vina momente cand nimeni nu-ti va dori binele. Trebuie sa fii destul de tare sa iesi la liman
sin-gu-ri-ca.


Incepi sa te convingi ca lumea nu-i asa de buna cum ai crezut, dar inca visezi cai verzi pe pereti. Asa e mai simplu pentru tine. Sa crezi in oameni, sa crezi ca iubirea inca exista, sa crezi ca se poate lega o prietenie atat de stransa incat sa nu o desfaca nimeni si nimic.... Astea exista doar in fil-me. Imi pare rau sa te dezamagesc. Viata nu-i asa. Viata bate filmul.


Toata lumea se schimba... Tu de ce nu ai face-o? Iti doresti asa de mult sa fii alta.. visezi la asta.... Atunci de ce nu faci ceva? Ai incercat macar sa faci ceva? Marea intrebare fara raspuns a vietii tale. Esti constienta de unele lucruri, dar nu le poti schimba. Ele raman undeva prin mintea ta. Le ignori, incerci sa le compensezi cu alte multe vi-cii.. dar oare reusesti? Te complaci in aceeasi situatie din comoditate. Esti slaba. Nu faci nimic pentru tine. Cum poti trai asa?


Iesi, te distrezi, te simti bine. Daca te-ar vedea cineva, ar zice chiar ca esti fericita draga mea, ca nu ai absolut nici o grija. Nici o Grija. Zambesti usor. Razi zgomotos. Dansezi pana dimineata.... Simti ca lumea e a ta.
Esti atat de departe de adevar. Seara tot singura ramai, cu mine, cu gandurile tale, cu sentimentele ... Dimineata ma uiti intr-un sertar prafuit si o iei de la capat. Zambete. Rasete. Aparente. Si maine va fi la fel, tot timpul va fi asa. Ca si cum scrisoarea aceasta nu ar fi existat..


Desi am o singura satisfactie draga mea. Sentimentele nu le poti ingropa, nu le poti ascunde. Ele raman in sufletul tau alaturi de tine ca sa te mai chinuie un pic... la fel si temerile. Nu pot face nimic ca sa te ajut. Nu vreau. Asta e sarcina ta. Indeplineste-o pana cand nu e prea tarziu. Fa macar asta pentru tine.




Iarta-ma.

7 comentarii:

Lola. spunea...

foarte fain...

Traducator autorizat engleza - Traduceri autorizate engleza spunea...

Hmmmm... citeam cu stupoare unele paragrafe si ma gandeam daca nu cumva imi sunt adresate mie. Foarte delicat aceste subiect.

Ciocolatika spunea...

Draga mea , iti apreciez sinceritatea pe care ai avut-o cu tine insati . Ca sa poti iesi la liman , unul dintre lucrurile de care ai nevoie este sa constientizezi exact ce este cu tine , sa iti stii temerile ca sa le poti infrunta , sa iti cunosti greselile ca sa le poti repara si pentru a nu le mai repeta si sa stii ce vrei .

Pentru toti este mult mai usor sa asteptam sa se intample ceva din exterior care sa ne schimbe viata, sa ne faca sa nu ne mai simtim asa . Gasesti o ocazie de a face o schimbare dar zici lasa, nu e momentul potrvit, mai astept ; si pana atunci iti ocupi timpul cu asa zisele vicii. Distractii de minut care de multe ori te fac sa te simti mai "nenorocit" decat esti .

Ne lipseste curajul .
Curajul de a refuza (cu teama de a nu ramane singuri , teama ca ceva mai bun nu o sa vina ) , de a infrunta propriile sentimente si situatiile pe care le intalnim ( gandindu-ne de n`spe mii de ori la acelasi lucru, intorcand problema pe toate partile cand de fapt trebuia sa acceptam totul asa cum ne este dat ) .

Nu inceta niciodata sa crezi. In oameni, iubire, prietenie...ele chiar exista . Daca nu credem in acestea , atunci in ce sa mai credem ? Si tu le-ai gasit, gaseste linistea din sufletul tau, accepta-te pe tine exact asa cum esti cu cat ai si vei vedea cum dintr-o data vei avea muult mai mult .
Nu e greu . Doar ca ne luam cu altele, nimicurile societii si uitam da sufletul nostru si incercam sa compensam aceasta greseala cu vicii, de asta sufletul nnostru nu e multumit si il doare .

Fii fericita !
Te imbratisez cu drag si multumesc ca mi-ai deschis ochii .

Adrian spunea...

Sa ai incredere in tine conteaza cel mai mult, asa poti sa reusesti in vita, sa iesi la liman...

Anne spunea...

Multa putere sa treci peste toate!

Dreams are free spunea...

Fii asa cum esti tu..nu incerca sa te schimbi, ci doar sa reabilitezi anumite lucruri la tine..
Esti speciala..sa nu uiti asta.Ai multe de oferit si ..nu esti singura.
>:D<

U. spunea...

Nu este atat de usor sa zambesti si sa te prefaci ca nu ai nimic.Nu este atat de usor dar este necesar.