TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

vineri, 14 august 2009

suflet inecat in mare...

Astept sa te visez iar... Mi-e dor de tine.

Si nu pot face nimic ca sa te revad... Las aceasta dorinta in mana destinului, care daca i se va face mila de mine, te voi revedea cat mai curand....


Ma chinui asa in continuare..pana cand va aparea altcineva si va sterge amintirea ta .... Atunci o sa ma simt eliberata.. Dar nu stiu cand va veni ... pentru ca tot astept.. si e ca si cum as astepta in zadar...




Nu te iubesc. A trecut prea mult timp... dar imi doresc totusi sa imi fii aproape.. si sa te simt langa mine.
Ma sufoc in amintiri...

12 comentarii:

Anonim spunea...

Multumesc pentru blogroll !

Razvan. spunea...

te sufoci in amintiri... acesta este, poate, unul dintre cele mai ciudate sentimente. sa fii constient/a de tot si de toate... si totusi sa traiesti cu amintirea aceea... oricare ar fi ea.

se spune ca "inimii nu-i poti porunci"... se pare ca nici amintirilor nu le poti face asta.

Ciocolatika spunea...

let him go . breathe !

now it`s you and your happiness :)

Anonim spunea...

Daca simti ca te sufoci atunci inca il iubesti. Amintirile care nu ne ajuta sa traim in prezent, sunt cele care trebuie nu uitate, ci doar ignorate intr-un colt al sufletului... M-am regasit in post-ul tau, de aceea mi-am si permis sa-mi spun parerea... :) life goes on... and on... and on... :)

AndreeEA spunea...

Cunosc sentimentul mai bine decat iti imaginezi :( si stiu cum e. Ma bag si eu in seama aiurea p`aici pe la tine, dar stiu ce simti:(

Unknown spunea...

i know the feeling too...

dar stii cum am facut eu? mi-am facut de lucru cu altceva, cu altcineva, am inceput sa cunosc oameni noi, mi-am facut blog...conteaza mult sa-ti indrepti atentia in alta parte!!!

>:D< si ai atatia oameni care te pot ajuta si sunt langa tine. a...si niciodata nu esti singura[-x Dumnezeu e cu tine mereu!!!
uite, o mare imbratisare de la mine>:D<

Andra spunea...

Din pacate, cunosc si eu sentimentul acesta...se pare ca toti l-am incercat mai devreme sau mai tarziu...
Te-ai gandit ca poate nu vrei sa-l uiti cu adevarat...ca poate prin vise si amintiri vrei sa-l ai mereu in minte...poate ca inca mai speri, poate ca inca il mai iubesti, de aceea vrei sa-l simti aproape. Poate ca te agati de amintirea lui pentru ca altfel l-ai uita si nu vrei asta...
Nu stiu...nu ma baga in seama, e doar o parere...

Roxana spunea...

Atunci cand doua suflete se despart inseamna ca nu le-a fost scris sa fie impreuna , insa asa cum mi-ai spus si tu mie , intr-o zi va aparea acea jumatate care se va uni cu a ta...cat despre amintiri , ele mereu vor ramane undeva acolo, in adancul fiiintei noastre ,insa sa nu uiti ca sunt doar amintiri...nu trebuie sa le lasi sa-ti conduca viata de aici incolo.

PS. Multumesc mult pt. vizita !:)

Lola. spunea...

parca pentru mine ai scris postarea asta.parca imi cunosti sentimentele si gandurile...
ma regasesc in ceea ce ai scris.cunosc foarte bine sentimentul...

Aliss spunea...

si eu ma regasesc in postarea asta.. se spune ca in fata amintirilor suntem egali cu zeii, nici ei nu le pot schimba.. si poate e mai bine asa, avem nevoie de amintiri frumoase.. dar amintirile sunt amintiri, trecut.. prezentul conteaza!

Dreams are free spunea...

scrii extrem de sensibil..

U. spunea...

Uneori traim din vise