TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

duminică, 16 august 2009

unusual you


Va mai amintiti voi de tipul ala de care va ziceam eu ca stiu unde lucreaza, dar ca nu stiam ce sa fac.... :)... Well, aseara am iesit cu el- si cu mai multi.. Am fost intr-un club...


danseaza asa bine 8-> si e sexy.


Dupa, ne indreptam spre casa... si am vorbit o gramada.... cica ne-am cunoscut mai bine... i-am cerut si numarul de telefon.... si nu are prietena:)...


A fost bine asa.... imi place mult de el. Chiar prea mult... Mi se pare baiatul perfect pentru orice fata- e un pic cuminte asa, la locul lui, e de treaba, simpatic, danseaza bine, arata bine si nici nu e prost.


Eh pentru mine e un pic cam inalt.... dar cu tocuri cred ca s-ar rezolva lucrurile:) daca ar fi sa fie ceva intre noi.



Sincer cred ca inima mea o ia razna cam repede.... Zilele astea ma laudam ca nu vreau o relatie serioasa- ci cat mai multe aventuri- nu ma vedeam pregatita sa incep o relatie..... Dar pe el il vad altfel.... si nu-mi place.

Nu am mai simtit asa ceva... de muuuuult timp... nu stiu cum sa reactionez.



Si dilema mea e... El ma vede ca o amica? Sau poate vrea ceva mai mult? Nici nu stiu ce sa fac. Iar va cer ajutorul :)



Inna- Amazing

..... asa ma face sa ma simt....

14 comentarii:

Razvan. spunea...

poate ar trebui sa mai astepti putin... sa nu te arunci cu capul inainte, daca iti va propune sa iesiti si voi 2 (doar voi 2) atunci... arunca-te :)

Razvan. spunea...

daca nu iti spune inseamna ca ori este prea timid (si trebuie sa faci tu primul pas) ori nu il interesezi in aceeasi masura in care tu esti interesata de el.

trebuie sa-ti dai seama singura in care dintre situatii este el... daca e in prima, atunci iti va fi floare la ureche ;) daca este in a doua... eu zic sa zici pas. :)

poti incerca "ceva" in momentul in care vei fi in preajma lui iar el va fi putin neatent... sarutandu-l rapid. din momentul acela ar trebui sa stii clar "cum sta el" :)

[mie cand mi s-a intamplat ca o fata sa ma sarute prima... mi-a placut :)]

Razvan. spunea...

:) atunci, daca tu nu faci pasul, el nu face pasul... vei trai o dragoste platonica...

Razvan. spunea...

asa, asa... incercarea moarte n-are ;)

Unknown spunea...

da, si mie imi plac mult fetele cu initiativa. imi place sa faca lucruri fara sa astepte din partea mea vreun semn...pur si simplu, free your soul...:X

si exact, nu pierzi nimic!!! daca e raspuns negativ, atunci ai incercat si nu s-a putut. asta e, mergi mai departe. dar gandeste pozitiv mereu si lumea va fi asa cum vrei!!!

Cosmin spunea...

Imi aduc aminte ca zilele trecute am trecut printr-o librarie si am zarit o carte care mi-a atras atentia intr-un mod mai deosebit... Titlul era ceva de genu` "Tot ce stiu barbatii despre femei". Fire curioasa, am luat-o si am inceput sa rasfoiesc paginile... care, spre mirarea mea, erau toate goale.. :) Asta spune multe.. Deci, eu cred ca nici unul din noi nu suntem in masura sa-ti dam sfaturi bune, decat idei; tu singura trebuie sa fii spontana si sa decizi pe moment ceea ce vrei si cum vei reactiona. Iti urez bafta, si nu uita ca nu-i o rusine sa iei tu initiativa... decat sa regreti mai tarziu ca n-ai avut curaj...

AndreeEA spunea...

Incearca sa vezi ce gandeste, cum gandeste, si daca iti place atat de tare de el, fa`i primul pas. Chiara daca vei fii putin dezamagita ca vei afla ca te vede ca pe`o amica, pana la urma asta este. Un sut in fund un pas inainte. Dar pe de alta parte s`ar putea sa ai o surpriza placuta daca faci tu primul pas.

Niciodata n`ai de unde sa stii, pana nu incerci. Te`am :*

StiuCuvinte spunea...

Just go with the flow!
Tine-l aproape si nu incerca sa fii altcineva, ok?
Din cand in cand, in timpul conversatiilor voastre, mai da-i cate-o pastila de genul "esti tare dragut", "esti foarte funny", "ai gusturi bune" si altele de genul asta mai soft. Insa, sa fii sincera, ok?

Irra spunea...

1. iubesc poza aia:X
2. you go girl
3. daca v-ati intalnit o data restul e floare la ureche
4. vorbiti incontinuare la fel de mult
5. nu trebuie neaparat sa il lasi pe el sa faca treaba ( da-i mesaje,baga-l in seama si dup-aia lasa-l 48 de ore si daca te place te cauta el ;) ) been there, done that


si have phun!

Lola. spunea...

hhh. ;)) nu noua trebuie sa ne ceri sfatul.numai tu stii ce sa faci.numai tu simti.asculta'ti inima.si fa ce simti.
eu niciodata nu ascult ce spun altii.si sa'ti spun si de ce.lasand la o parte faptu' ca nu imi place sa mi se spuna ce sa fac. :))
nu ascult de altii pentru ca daca mai apoi am de suferit sau regret ce'am facut,macar stiu c'am facut cum am vrut si'am crezut eu.
in schimb,daca as asculta de altii si as ajunge sa regret ce'am facut,m'as da cu capu' de pereti de ce am ascultat de altii si n'am facut cum am crezut eu.intelegi???
prefer sa stiu ca,desi am luat decizia gresita,macar am facut cum am crezut eu.si a fost alegerea mea,nu a altora...
nu stiu altii,dar eu asa vad lucrurile.asa gandesc eu...

Lola. spunea...

foarte tare faza povestita de mad dog :))

Lola. spunea...

aa si...am uitat sa'ti urez succes. ;)) sper sa'tzi iasa combinatia :>

Secretara spunea...

Timpul le rezolva pe toate ;). App: frumoasa melodia.Chiar e potrivita contextului. :>

Unknown spunea...

hmm...eu zic ca indiferenta ar merge mult mai bine, asa poti sa si discerni. Sincer, asta e cel mai bine, indiferenta, asa te si poti distra, dar daca gasesti pe unu care intr adevar te place, mno poti sa ai si ceva serios cu el. Si cand esti indiferenta, vei fi ca un stup de miere nepopulat, ce atrage nu numai albine ci si ursi :P, tu alegi ce vrei sa vina ;). Mno, cius, have fun, si... ne mai auzim...