TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

duminică, 1 noiembrie 2009

1 noiembrie


Azi a nins un pic. Vreau sa incep sa fiu altfel odata cu venirea iernii... cu aceasta etapa care se apropie cu pasi repezi. A fost azi asa de frig..... de am crezut ca inghet. Ce bine e cand intri in casa si te copleseste caldura.

Cum ziceam, as vrea sa fiu altfel... Nu sa ma schimb asa radical ca sunt constienta ca nu se poate de pe o zi pe alta. Dar sa fii mai optimista, sa razi mai mult cand simti ca o problema iti da tarcoale... Sa infrunti ce se intampla cu optimism si cu zambetul pe buze. Nu stiu daca va fi posibil, pentru ca eu ma stiu.. si stiu ca nu prea duc la sfarsit ce imi propun. Dar m-am saturat sa ma plang si sa plang.

Cred ca la un moment dat trebuie sa te conformezi cu viata si cu ce se intampla... Sa nu te mai lasi doborat de probleme. Eu vad la parintii mei ca asta li se intampla in fiecare zi...coplesiti de probleme...Eu nu vreau sa ajung asa. Pur si simplu nu mai judeci clar ce se intampla si nu gasesti o solutie potrivita.


In fine...Daca noi nu ne ajutam si nu facem ceva pentru noi, nimeni nu o va face. Noi ne complicam singuri existenta ca analizam asa de mult unele lucruri... ca incercam sa gasim un raspuns la tot ce ne framanta. Ajunge sa fie frustrant sa nu gasesti raspunsuri si in final te deprimi. Stiu unii adolescenti mai imaturi sa zic asa....care nu isi pun atatea intrebari...Si sunt mai fericiti. Simt viata altfel.

Tu cum o simti?

3 comentarii:

Tasha spunea...

Asa e...capul sus!!nu trebuie sa clacam,toate au o rezolvare in viata!
te pup!

Lola. spunea...

cum o simt??
ca'n piesa celor de la skinless LIFE SUCKS...AND THEN YOU DIE!!!
asa simt eu.

"Viata este precum o melodie frumoasa,numai versurile sunt o incurcatura." [Hans Christian Andersen]

succes in realizarea a ceea ce tzi'ai propus.
take care.

Raluca spunea...

nu cred ca ei sunt mai fericiti...poate inconstienti.Dar poate fi si asta o fericire...in unele cazuri.
Succes pe mai departe!