TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

duminică, 14 februarie 2010

Milka

Nu vreau sa imi mai aud gandurile... Stiu ca urmeaza momente si mai grele, dar nu vreau sa ma obisnuiesc cu ele... Nu vreau sa raman singura... si ar trebui sa ma intaresc, sa devin mai puternica , dar ma simt mai slaba ca niciodata.

As manca o ciocolata intreaga Milka. Cu capsuni. Sau 2.

9 comentarii:

Cârciumarul spunea...

Gaseste ceva care sa te faca sa treci peste toate ... Frica de singuratate este o latura a fiecarei persoane , dar poate fi ingropata . Nu ai nevoie decat de putin curaj si perseverenta . Nu vreau sa fiu moralist , doar ca stiu ca se poate . O sa vezi ca ceea ce te doboara intr-o situatie , te intareste in alta .

Unknown spunea...

Mult, mult succes, cunosc sentimentul.Ai sa vezi caaaat de puternica ai sa devii, sa-mi dai mesaj sa-mi spui ce-ai facut astazi.

N-am :) spunea...

Doamne, toata lumea a avut ceva zilele astea cu ciocolata milka. De la mass cu reclama la milka pe youtube cu "ia o milka cand vi" si d-astea.
Asta m-a obligat si pe mine sa frunzaresc nonstopurile in mijlocul noptii dupa una cu biscuiti.. si n-am gasit.

E ceva necurat la mijloc.

Unknown spunea...

timpul le rezolva pe toate, fiind singurul care alina suferintele tale, ale mele, ale noastre, ale tuturor.
numa bine, fii optimista!
regards!

David spunea...

Un schimb de linkuri? lasa-mi un mesaj pe blog daca da. :)

Ioana Radu spunea...

Renunta la ciocolata, mai ales in zilele mai putin bune. E drept ca pe moment ciocolata trimite anumiti stimuli catre creier, stimuli ce te fac sa te desprinzi catusi de putin de situatie si sa te pierzi in adancurile zaharului... Dar dupa cateva minute sau ore (depinde de organism) ciocolata provoaca o stare de lipsa chefului de activitate, ceva gen depresie. Motiv pentru care te sfatuiesc, mai ales in momentele grele, sa nu apelezi la ciocolata. Se pare ca aceasta accentueaza starea.
Te pup, Di!
:*

Lorelei spunea...

Eu sunt obisnuita sa mananc o ciocolata intreaga de obicei.De exemplu,daca imi pica in mana o Heidi alba cu banane,sau cu pere...Hmm...nu mai ramane nimic!!!

Salivez.

Tocmai aseara am mancat ca vaca' una cu pere.Singura...Foarte singura,a mai ramas doar staniolul si cutia...E ceva,nu?

Iulia spunea...

Eu as manca o ciocolata Milka cu biscuiti.

Lola. spunea...

mi-ai foarte facut pofta de ciocolata :| :))