TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

sâmbătă, 18 iunie 2011

Ce-aș fi eu fără tine?

" - Nu durerea a fost problema. Durerea te face să suferi, dar nu te doboară. Problema a fost singurătatea pe care o aduce cu sine durerea și care e ceea ce te omoară fierbându-te la foc mic, te rupe de ceilalți și de lume. Și scoate la lumină tot ce-i mai rău în tine.

- Întotdeauna e periculos să iubești. A iubi înseamnă a spera să câștigi totul riscând totul. Dar uneori mai înseamnă și să accepți riscul de a fi iubit mai puțin decât iubești tu însuți. "

" Se spune că poți recunoaște o mare iubire atunci când îți dai seama că singura ființă care te-ar putea consola este tocmai aceea care ți-a făcut rău. "


" Se iubesc.
Cu o iubire care le-a intrat în sânge.
Într-o beție permanentă .
În clipă și întru eternitate.
Și în același timp, teama e pretutindeni
Teama de lipsa celuilalt
Teama de a se trezi fără oxigen.
E certitudine și confuzie.
E, deopotrivă, tunet și nimicire.
E cea mai frumoasă dintre primăveri, cea mai violentă dintre furtuni.
Și totuși, se iubesc. "

Citatele sunt extrase din cartea "Ce-aș fi eu fără tine?" de Guillaume Musso, pe care de abia am terminat să o citesc. Mi-a fost dor de o carte bună după atâtea examene și mi-a plăcut foarte mult. Nu e doar o poveste de dragoste, ci se îmbină puțin și cu o poveste cu iz polițist, dar poate reprezenta și o călătorie de inițiere pentru personajul principal masculin.


4 comentarii:

Anonim spunea...

... o sa descoperi ca poti si fara el,ca poti fii ceva sau cineva si fara el, insa ... e cu totul alceva cand poti sa fii cu el :)

Bia. spunea...

o s`o citesc si eu :-?

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Anonim spunea...

da, probabil ca se poate si far tine, oricum de mult nu mai simt ca suntem doi, m-am cam pierdut de tine, sau nu am fost atat de legati dac s-a ajuns la faza asta....
si dac nu mai esti tu, ce va fi? oricum sunt pt tine una de la care astepti doar sa-ti fac dimi cafea, sa stranga dupa tine , sa te serveasc la masa, si sa fie calda seara in pat.....m-am saturat , nu vad de la tine nici macar un multumesc, o vb buna, un zambet, esti un suflet ratacit si eu imi omor tineretea cu tine, nu eram asa.... vreau altceva decat sa ma gandesc ca nu am aiai, anu am alta, si sa simt golul asta in suflet, doar copilul imim mai alina sufletul.. pt el..