TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

sâmbătă, 30 mai 2009

..before sunset...


de obicei nu scriu despre filme, dar tocmai am vazut un film care mi-a placut foarte mult:X e cam vechi, probabil l-ai vazut si tu.. Before Sunset.. 2004... continuarea de la Before Sunrise(1995)...
in mare, e vorba despre a risca totul pentru o zi.. sau o noapte .. sau cateva ore... o fata si un baiat se intalnesc in trenul spre Paris.. dar decid sa coboare din tren la Viena.. si petrec un timp minunat impreuna.. La sfarsit, promit sa se intalneasca in 6 luni, tot in gara.. fara a face schimb de numere de telefon sau adrese.. tot ce au e o promisiune.. Si se termina prima parte.
Filmul pe care l-am vazut adineaori incepe cu el, fiind in Paris prezentandu-si noua carte.. Si se reintalnesc, normal. Petrec o zi prin Paris, vorbind si amintindu-si de clipele petrecute impreuna... 9 ani au trecut de atunci. Cineva nu a venit la intalnire. pf..
Nu stiu de ce mi-a placut asa mult.. actiunea se petrece in Paris si e absolut romantic.... :X m-a facut sa imi aduc aminte de o buna prietena de a mea si de o povestioara de a ei, cam asemanatoare.. in fine. Cred ca e un film special.. si te face sa te gandesti.. ca .. trebuie sa mai si risti din cand in cand.. sa nu te gandesti la consecinte.. sau la ce trebuie.. sau la ce ar putea sa zica x sau y. Doar urmeaza-ti inima.. pentru o clipa.. Cateodata poate valora mai mult decat ani intregi. ..
Just take a chance and live the moment:X




5 comentarii:

Dãdã spunea...

Ma bucur ca ti-a placut:)

adriana spunea...

l-am vazut si eu...mi-a placut..dar totusi ramane doar un film...de cele mai multe ori, viata bate filmul

bebraveflowers spunea...

acuma il dau jos de pe net...m-ai facut curioasa;))

Alecs spunea...

L-am vazut si e minunat. E printre preferatele mele. Si ai mare dreptate in ultima parte a articolului.

Lola. spunea...

m'ai facut curioasa. ;)) imi place cum suna.sper sa reusesc sa vad si eu filmul...