TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

marți, 26 mai 2009

lost

Ma vezi...zambesc alaturi de prieteni, rad, traiesc... par ok, plina de energie si veselie.

Dar nu, nu ma vezi pe mine.. e doar o imagine care te inseala, si inca cat...a ceea ce obisnuiam sa fiu si care, din pacate, nu mai sunt.

Nu stiu de ce, nu stiu cum....un sentiment imi incolteste in inima zi cu zi si nu stiu ce pot sa fac sa il opresc. E mult prea puternic, ma chinuie.

Parca ar fi altcineva in locul meu... si nu pot sa lupt impotriva acelei persoane.. poate refuz sa cred ca de fapt, ea e eu.. si ca m-am schimbat. Dar chiar asa? incat sa ajung sa ma urasc.??

I wanna be myself... but I feel lost.. and tired.....




3 comentarii:

emptysoul ♥ spunea...

e frumos ceea ce scriii....o seara placuta

Alecs spunea...

eu cred ca esti prea trista,pentru tineretea si frumusetea ta .E pacat.Am observat ca folosesti cam mereu acest ton,nostalgic,plin de tristete.Ai pierdut familia intr-un cataclism? Ai pierdut toata speranta vietii? Ma indoiesc.Capul sus....viata e frumoasa si nu merita sa plangi pentru o singura pierdere.dac ai fost parasita,inseamna ca acea persoana nu te merita.

Lola. spunea...

si eu eram la fel.vesela.tot timpul cu zambetul pe buze.ii faceam pe toti sa zambeasca alaturi de mine.nu'mi placea sa vad persoane triste.incercam sa inveselesc lumea cu orice pret.chiar daca eu eram trista.nu lasam sa se vada asta.dar de un an incoace...s'au intamplat multe.mult prea multe ca sa mai pot fi asa.sa mai pot fi ceea ce eram candva...niciodata nu voi mai fi la fel.pentru ca viata si'a lasat amprenta pe mine.prea multe probleme si necazuri ca sa mai pot zambi.sau sa'i mai fac pe altii sa zambeasca...s'au schimbat multe de atunci.viata e dura...