TAKE ME AWAY TO A BETTER PLACE

duminică, 3 mai 2009

vreau ca muzica... sa fie atat de tare.. incat sa imi acopere gandurile, sentimentele... si tristetea...
vreau sa plec .. undeva... nu neaparat departe. vreau doar sa plec.
eram intr-un glob de cristal ... nu stiam mai nimic de rautatea celor din jur sau de problemele vietii... visam cai verzi pe pereti. si acum mai visez, dar globul s-a spart si fiecare ciob imi intra in corp ,pe rand, pt a-mi aminti ca viata nu e asa cum credeam, ca si cei mai buni prieteni te pot rani... si ca viata e mult mai dura...
Aceasta este realitatea mea.. si cred ca si a altora.

8 comentarii:

Ciocolatika spunea...

am mai auzit asta la tine odata ....

poate ar fi bine sa gasesti o solutie aici.. .

Anonim spunea...

esti inca cruda,orice dezilutie iti pare o prapastie de netrecut,viata e cruda,cei mai buni reusesc,cei slabi,raman sa se se planga for ever,capul sus,scoate cioburile,mergi mai departe.Prietenii adevarati sunt foarte rari,asa ca daca ai pe cineva,nu-l dezamagi.

Dãdã spunea...

Ma uit si la gossip girl si la desperate housewives si la lost pe langa:))..Si la Scrubs cateodata..Da` ala m`a marcat:)
Si..da..:).E super faina cartea:)

Oana Emilia spunea...

Cu totii ne simtim uneori dezamagiti...Asta nu inseamna ca viata e urata sau realitatea cruda. Felul in care iti construiesti viata, sta in mainile tale asa ca "Keep walking" :)

aine spunea...

asa suntem noi oameni, prin natura noastra,suntem dependenti de dragoste, afectiune, atentie...iar cand ne lovim...ne ridicam...si continuam sa ne lovim...ca asa e viata ne lovete ca nu cumva sa uitam ca exista...

Andrei Colonescu spunea...

si totul e o tragedie cu gust de seminte.

Totoşel spunea...

asa`i ..e realitatea multor oameni . :( Dar asa`i viata .. cand ti`e mai bine ceva apare . E aiurea ..sa te trezesti dintr`un vis .. cred ca greutatile ne sunt date ca sa mai simtim si noi ca traim..chiar daca uneori sunt prea .. dure.

Lola. spunea...

asta e realitatea tuturor...